Bli ambassadör

Med Our Normal vill vi hylla olikheter och skapa kraft att förändra det samhälle vi känner.

Vi vill skapa möjligheter som öppnar nya dörrar för familjer till nya nätverk och bekantskaper. Vår vision handlar om att ingen, förälder som barn, ska känna sig isolerade eller ensamma på grund av erfarenheten av en funktionsvariation. Hjälp gärna fler att hitta till oss genom att dela vårt material nedan!

Dela vår lilla film om vem Our Normal finns till för

Kanske är det någon bland just dina vänner och kontakter som skulle uppskatta att få veta om att Our Normal finns?

Det finns så många fler som er

Det finns redan många familjer hos Our Normal. Dela gärna vår bild i sociala medier för att berätta att vi finns och hjälpa andra att hitta hit!

Skänk en gåva!

Vill du hjälpa oss? Skänk valfri summa och stötta vårt arbete för att ingen familj, barn som vuxen, ska känna sig ensam eller isolerad på grund av en funktionsvariation. Och sprid ordet om Our Normal och vårt arbete för att fler familjer ska få möjlighet att hitta varandra!

Swish

Swisha ditt bidrag till 123 212 16 71 (Föreningen Familjevänner)

Bankgiro

Gör en insättning till bankgiro 253-9146 (”SEB”)

Tack för ditt bidrag!

 

Beställ posters och flyers

Vill du sprida ordet om Our Normal i din skola, förening eller på din arbetsplats? Beställ våra posters eller flyers helt gratis, vi skickar till din adress!

  Det kan betyda så mycket att bara få känna igen sig

  Inte sällan uppmärksammas familjer som har barn med en funktionsvariation antingen som hjältar eller som offer. Men vardagen innehåller ju oftast så mycket annat och så mycket mer. Med Our Normal’s mötesplats och våra reportage vill vi istället hylla vardagen – den alldeles speciella och samtidigt alldeles vanliga vardagen. Så som den är för oss. Vi vill ge familjer möjligheten att hitta berättelser att känna igen sig i. Och vänner att dela vardagen med!

  Ert företag kan också hjälpa till för ökad inkludering!

  Vill ditt företag vara med och bidra i vårt arbete? Det finns många olika sätt att göra det på. Kontakta oss och berätta mer om era tankar så berättar vi mer om hur vi tänker kring win-win och sponsring.

  Kontakta nu

  Our Normal på arabiska

  Här finns material att hämta för information om Our Normal på arabiska. Klicka här för att ladda ned ett informationsblad som PDF.

  Our Normal på somaliska

  Här finns material att hämta för information om Our Normal på somaliska. Klicka här för att ladda ned ett informationsblad som PDF.