Dansutbildningen Språng

Dansutbildningen Språng

Språng vill upphäva utanförskapet för människor med funktionsvariation och uppnå full delaktighet – med det konstnärliga skapandet som verktyg. Dansutbildningen Språng är en konstnärlig mötesplats för barn, unga och vuxna med och utan funktionsvariationer. Vi jobbar med dansundervisning som utmanar dansnormer och ser möjligheter istället för hinder. Vi har en bred erfarenhet av att jobba med grupper med olika funktionsförutsättningar.

Pris

Danskurserna kostar 675 kr - 900kr/ per termin beroende på längd. Utöver detta erbjuds ibland öppna kostnadsfria workshops.. Danskurserna kostar 675 kr - 900kr/ per termin beroende på längd. Utöver detta erbjuds ibland öppna kostnadsfria workshops..

Anpassningar

  • Fysisk rörelse / Mobilitet

    Spinnstudion är tillgänglighetsanpassad för rullstol och permobil. En stor hiss finns vid ingången som leder direkt upp i Spinnstudion på adress Mellangatan 1B.

Information

  • Toalett
  • Mat / Fika
  • Vilorum
  • Ledsagarintyg krävs

Kontakt och frågor!

Järntorget 7

Vardagar: Varierande beroende på aktivitet

Lördagar: Varierande beroende på aktivitet

Söndagar/helgdag: Varierande beroende på aktivitet

Omdömen

Bli först med att skriva en recension!

Skriv ett omdöme om Dansutbildningen Språng

Övergripande betyg

Bli del av en stöttande gemenskap!

Att skapa en profil på Our Normal är enkelt och helt kostnadsfritt. Profilsidorna är enbart synliga för andra medlemmar. Bli en del av gemenskapen för att kunna ta nya kontakter och finnas där för andra familjer!

Läs mer

Missa aldrig en nyhet från oss

Ange din e-postadress för att få vårt nyhetsbrev. (Vi lovar att bara skicka nyhetsbrev lagom ofta! Du kan enkelt avsluta din prenumeration när du vill.)