KFUM Funkis

KFUM Funkis

KFUM Funkis är en lek- och mötesplats för barn mellan 3 – 11 år med neuropsykiatrisk funktionsnedsättning (NPF) och deras familjer. För syskon anordnar vi regelbundna träffar och för föräldrar erbjuder vi föreläsningar och en blandning av olika motionspass. Funkis finns för att främja välmående och gemenskap för barn med NPF och deras familjer. Vi skapar meningsfulla fritidsaktiviteter med fokus på kroppen i rörelse. Vår lokal består av en stor lekställning, ett bollhav, filmrum och café.

Pris

100 kr per barn och år.. .
Förbered er inför besöket!
thumbail

Anpassningar

 • Fysisk rörelse / Mobilitet

  Lokalen är på entréplan och det finns inga trappor. Toaletten är tillgänglighetsanpassad. Parkeringsplatser finns inom ca 100 m. Dörren kan öppnas med en automatisk dörröppnare.

 • Syn

  Alla glasytor och stolpar är kontrastmarkerade. Personal är alltid på plats och tillgänglig för frågor. Trivselreglerna kan man få uppläst på engelska, somaliska och arabiska.

 • Hörsel

  Trivselreglerna och information om lokal samt menyerna finns tillgänglig i lokalen. Trivselreglerna finns i textform på svenska, engelska, somaliska och arabiska. All annan information och menyerna finns i textform och med bildstöd.

 • learning_communication Inlärning, språk och kommunikation

  Hela lokalen är utrustat med bildstöd. En del av personalgruppen har grundläggande kunskaper i Tecken som stöd (TAKK).

 • Koncentration & interaktion

  Hela lokalen är anpassad genom dämpad ljudmiljö och smart belysning. Hela lokalen har jordnära färger. Det finns ett lugnt rum med soffor, skogstapeter och tyngdtäcken. Hörselkåpor finns att låna. Till varje lekpass kan upp till 6 barn boka sig och till varje barn får högst 2 vuxna medfölja . Personalen är utbildad inom neuropsykiatriska diagnoser.

Information

 • Toalett
 • Mat / Fika
 • Vilorum
 • Ledsagarintyg krävs

Kontakt och frågor!

Lärdomsgatan 36

Vardagar: 12:00-17:00

Lördagar: 09:00-17:30

Söndagar/helgdag: söndagar: 09:00-17:30 / helgdagar: 10:00-16:45

Omdömen

Bli först med att skriva en recension!

Skriv ett omdöme om KFUM Funkis

Övergripande betyg

Bli del av en stöttande gemenskap!

Att skapa en profil på Our Normal är enkelt och helt kostnadsfritt. Profilsidorna är enbart synliga för andra medlemmar. Bli en del av gemenskapen för att kunna ta nya kontakter och finnas där för andra familjer!

Läs mer

Missa aldrig en nyhet från oss

Ange din e-postadress för att få vårt nyhetsbrev. (Vi lovar att bara skicka nyhetsbrev lagom ofta! Du kan enkelt avsluta din prenumeration när du vill.)