Naturum Tåkern och Prinsessan Estelles sagostig

Naturum Tåkern och Prinsessan Estelles sagostig

Naturum Tåkern är ett naturum vid fåglarnas sjö Tåkern och är tillgängligt för alla. Naturum är en unik arkitektritad byggnad helt klädd av vass. Här erbjuds ett rikt program med bland annat guidningar, fågelskådning, temadagar och föredrag.

På Estelles sagostig får man följa haren Ann-Sofie och möta olika djur i skogen. Vandringsstigen är tillgänglig för alla – och passar både stora och små!

Foto omslagsbild: Hämtad via Länsstyrelsen Östergötland.

Pris

Gratis för alla

Anpassningar

Information

  • Toalett
  • Mat / Fika
  • Vilorum
  • Ledsagarintyg krävs

Övrig beskrivning

Allt man hittar på Estelles sagostig får man känna och klättra på.

Kontakt och frågor!

Vardagar: varierar över säsong - se webbplats

Lördagar: varierar över säsong - se webbplats

Söndagar/helgdag: varierar över säsong - se webbplats

Omdömen

Mamma till hjärtebarn med kromosomavvikelser

Vår grabb på 3,5 år (vars kromosomavvikelser gör att han har en utvecklingsförsening samt sitter i rullstol) tyckte att prinsessan Estelles sagostig var jättespännande! Han följde med stort intresse skyltarna för att få hela sagan. Samtidigt som vi gick sagostigen, kunde andra i sällskapet titta på fåglar eller leka i parken (som var för något äldre och rörligare barn än vår kille). För oss var det ett stort plus att hunden fick följa med på vandringsleden.

Åsa
2019-06-02
Skriv ett omdöme om Naturum Tåkern och Prinsessan Estelles sagostig

Övergripande betyg

Bli del av en stöttande gemenskap!

Att skapa en profil på Our Normal är enkelt och helt kostnadsfritt. Profilsidorna är enbart synliga för andra medlemmar. Bli en del av gemenskapen för att kunna ta nya kontakter och finnas där för andra familjer!

Läs mer

Missa aldrig en nyhet från oss

Ange din e-postadress för att få vårt nyhetsbrev. (Vi lovar att bara skicka nyhetsbrev lagom ofta! Du kan enkelt avsluta din prenumeration när du vill.)