Specialvarvet Göteborg

Specialvarvet Göteborg

Alla kan göra ett varv. Specialvarvet är tävlingen för löpare med intellektuella funktionsvariationer. Det finns två banor att välja mellan, 4,1 kilometer och 2,2 kilometer. Alla, oavsett ålder, kan snöra på sig skorna och vara med.

Pris

200 kr. 200 kr.
Förbered er inför besöket!

Anpassningar

  • learning_communication Inlärning, språk och kommunikation

    Specialvarvet är anpassat för dig med intellektuella funktionsvariationer. Detta innebär bland annat att information kommer finnas som lättläst, det kommer finnas personal som kan tecken som stöd och att hela eventet är anpassat för dig med intellektuella funktionsvariationer.

  • Koncentration & interaktion

    Specialvarvet är helt anpassat för dig med intellektuella funktionsvariationer. Detta innebär att vi ser till att det programutbudet och aktiviteter förutom själva loppet utstrålar mycket glädje i att det bland annat finns clowner att liva upp loppet, hundar som du väldigt gärna får klappa och därtill en härlig uppvärmning från våra vänner på SATS.

Information

  • Toalett
  • Mat / Fika
  • Vilorum
  • Ledsagarintyg krävs

Övrig beskrivning

För allas säkerhet, rullstolar endast som hjälpmedel under loppet. Observera att det på den långa banan finns en brant backe (nerför) efter ca 2 km, ta det försiktigt. För fullständig info om Specialvarvet, gå till https://www.goteborgsvarvet.se/specialvarvet/

Kontakt och frågor!

Friidrottens Hus, Friidrottens Väg 5

Omdömen

Bli först med att skriva en recension!

Skriv ett omdöme om Specialvarvet Göteborg

Övergripande betyg

Bli del av en stöttande gemenskap!

Att skapa en profil på Our Normal är enkelt och helt kostnadsfritt. Profilsidorna är enbart synliga för andra medlemmar. Bli en del av gemenskapen för att kunna ta nya kontakter och finnas där för andra familjer!

Läs mer

Missa aldrig en nyhet från oss

Ange din e-postadress för att få vårt nyhetsbrev. (Vi lovar att bara skicka nyhetsbrev lagom ofta! Du kan enkelt avsluta din prenumeration när du vill.)