SPLV - Segling På Lika Villkor

SPLV - Segling På Lika Villkor

Ett läger med stort hjärta av ungdomar för ungdomar! Gratis seglingsdagläger i tre dagar för ungdomar med funktionsvariation i åldern 13-25 år i sjön Aspen i Lerum. Syftet är att skapa glada upplevelser och minnen samt gemenskap och förståelse.

Datum: 10-12 juni 2022.

Anmälan endast via hemsidan www.splv.se

Bakom lägret står Lerum Aspen Rotaryklubb (LARK) i samarbete med Lerums Segelsällskap (LESS), Lerums Rotaryklubb, Lions Lerum-Gråbo och Lerums Gymnasium.

Pris

Gratis för barn. Lägret är gratis för de ungdomar 13-25 år som fått en plats.

Anpassningar

 • Fysisk rörelse / Mobilitet

  Ramp in i byggnaden finns samt tillgång till handikapptoalett. I övrigt gräs- och grusunderlag samt träbryggor. Varje deltagare har 1-2 egna ungdomsledare som hela tiden finns med och hjälper till rätta. Lägerorganisatörerna sätter samman lägrets deltagare utifrån områdets förutsättningar och tillgängliga ungdomsledare.

 • Syn

  Varje deltagare har 1-2 egna ungdomsledare som hela tiden finns med och hjälper till rätta, förtydligar och förklarar. Inga andra hjälpmedel finns tillgängliga.

 • Hörsel

  Varje deltagare har 1-2 egna ungdomsledare som hela tiden finns med och hjälper till rätta. Inga hörslingor eller andra hjälpmedel finns. Ingen garanti att någon på plats kan teckenspråk.

 • learning_communication Inlärning, språk och kommunikation

  Varje deltagare har 1-2 egna ungdomsledare som hela tiden finns med och hjälper till rätta, förklarar och förtydligar.

 • Koncentration & interaktion

  Varje deltagare har 1-2 egna ungdomsledare som hela tiden finns med och hjälper till rätta, repeterar och förklarar. Lägret är i idyllisk miljö i direkt anslutning till sjön med goda möjligheter att gå lite vid sidan av aktiviteterna.

Information

 • Toalett
 • Mat / Fika
 • Vilorum
 • Ledsagarintyg krävs

Övrig beskrivning

Mat och fika ingår för deltagare och ungdomsledare. Vilrum finns inte men tillgång till omklädningsrum och soffor i samlingsrummet finns, liksom stora ytor utomhus. Notera att detta är ett fyra dagar långt dagläger utan föräldrar på plats med start kl 10 varje dag. Deltagarnas familjer välkomnas till en kväll med gemensam after-sail liksom till avslutningen sista dagen.

Kontakt och frågor!

Omdömen

Bli först med att skriva en recension!

Skriv ett omdöme om SPLV - Segling På Lika Villkor

Övergripande betyg

Bli del av en stöttande gemenskap!

Att skapa en profil på Our Normal är enkelt och helt kostnadsfritt. Profilsidorna är enbart synliga för andra medlemmar. Bli en del av gemenskapen för att kunna ta nya kontakter och finnas där för andra familjer!

Läs mer

Missa aldrig en nyhet från oss

Ange din e-postadress för att få vårt nyhetsbrev. (Vi lovar att bara skicka nyhetsbrev lagom ofta! Du kan enkelt avsluta din prenumeration när du vill.)