Vinterskogslägret

Vinterskogslägret

Vinterskog är ett roligt och spännande läger för dig mellan 13 och 20 år. Lägret är öppet för scouter från hela Sverige samt ungdomar med olika funktionsvariationer och går av stapeln vecka sju varje år på Flämslätts stiftsgård utanför Skövde.
Lägret har varje år ett nytt tema. Ibland åker vi jorden runt, ibland träffar vi superhjältar och nästa gång vet en aldrig vad som händer! På dagarna är vi ute på äventyr och kvällarna har vi olika aktiviteter.

Läs mer på vår hemsida!

Pris

1550 kr (900 kr för syskon nr två och uppåt). .

Anpassningar

 • Fysisk rörelse / Mobilitet

  Vi är både inomhus och utomhus, de lokaler vi använder är tillgänglighetsanpassade. De som behöver åker pulka medan vi är ute i skogen om dagarna.

 • learning_communication Inlärning, språk och kommunikation

  Vi har stor vana av att anpassa och använder t.ex. ofta olika hjälpmedel så som bildstöd, TAKK och liknande.

 • Koncentration & interaktion

  Vi har stor vana vid deltagare med autism, ADHD eller Downs syndrom, och då fokuserar vi på att alla ska känna sig inkluderade och ha roligt, utifrån behov och förutsättningar.

Information

 • Toalett
 • Mat / Fika
 • Vilorum
 • Ledsagarintyg krävs

Kontakt och frågor!

Omdömen

Mamma

Har en son som varit och skall på lägret.För honom är det årets höjdpunkt.Han känner sig välkommen och accepterad som person.Kan varmt rekommendera lägret Liza Nylund

2020-02-18
Skriv ett omdöme om Vinterskogslägret

Övergripande betyg

Bli del av en stöttande gemenskap!

Att skapa en profil på Our Normal är enkelt och helt kostnadsfritt. Profilsidorna är enbart synliga för andra medlemmar. Bli en del av gemenskapen för att kunna ta nya kontakter och finnas där för andra familjer!

Läs mer

Missa aldrig en nyhet från oss

Ange din e-postadress för att få vårt nyhetsbrev. (Vi lovar att bara skicka nyhetsbrev lagom ofta! Du kan enkelt avsluta din prenumeration när du vill.)