Funkis-travel

Funkis-travel

Gratis för alla

Funkis-travel presenterar sig som Sveriges enda resebyrå med kvalitetssäkrade resmål för människor med funktionsnedsättning. De har ett varierat utbud av anpassade resor för alla med eller utan särskilda behov. Resor erbjuds till olika delar av världen. Informationen nedan är hämtad från deras officiella hemsida.

Förbered er inför besöket!
thumbail

Anpassningar

 • Fysisk rörelse / Mobilitet

  - Med erfarenhet från både assistans- och resebranschen presenterar tjänsten ett antal destinationer som de själva kvalitetsgranskat utifrån ett tillgänglighetsperspektiv.
  - Kopplat till information om de olika resmålen finns även information vilka hjälpmedel som finns tillgängliga och hur god den fysiska tillgängligheten är på resmålet. - En sammanställning över hur det är att resa med rullstol finns på http://funkistravel.se/vart-att-veta/att-resa-med-rullstol. - Tjänsten samarbetar med RBU - Riksförbundet för barn och unga med rörelsehinder. - Kan skräddarsy paketresa utifrån särskilda önskemål och behov.

 • Syn

  - Kan skräddarsy paketresa utifrån särskilda önskemål och behov.

 • Hörsel

  - Kopplat till information om de olika resmålen finns även viss information om vilka hjälpmedel som finns för personer med hörselnedsättning. - Kan skräddarsy paketresa utifrån särskilda önskemål och behov.

Information

 • Toalett
 • Mat / Fika
 • Vilorum
 • Ledsagarintyg krävs

Kontakt och frågor!

Svalgången 1
724 81 Västerås

Vardagar: 09.00 - 16.00

Omdömen & rekommendationer

Skriv ett omdöme om Funkis-travel

Övergripande betyg

Bli del av en stöttande gemenskap!

Att skapa en profil på Our Normal är enkelt och helt kostnadsfritt. Profilsidorna är enbart synliga för andra medlemmar. Bli en del av gemenskapen för att kunna ta nya kontakter och finnas där för andra familjer!

Läs mer

Missa aldrig en nyhet från oss

Ange din e-postadress för att få vårt nyhetsbrev. (Vi lovar att bara skicka nyhetsbrev lagom ofta! Du kan enkelt avsluta din prenumeration när du vill.)