Familjedag

Välkomna på familjedag!

Det här är första gången som vi bjuder in familjer att mötas på riktigt (eftersom Our Normal egentligen är en digital mötesplats). Därför vill vi såklart göra det till något lite extra för alla som vill komma. Vi bjuder på teckenteater, familjefoto, glassdamm och mycket mer.

I bästa fall träffar ni flera nya familjekontakter - i sämsta fall har ni bara väldigt trevligt! Välkomna till Trädgårdsföreningen i Göteborg den 10e juni.


- Får man komma när man kommer?
- Ja!

Gratis familjefoto

Tid: 10-16

Lite till höger bara, nej inte så mycket. Stå stilla nu, du till vänster backar lite bara, nej inte du.... Det där med det perfekta fotot kan vara stökigt. Tur då att vår fotograf Stig Albansson har en bra inställning: det blir vad det blir. Och det brukar bli riktigt bra!

Läs mer & boka

Fotostyling med Junkstyle frisör

Tid: 10-15

Tycker ni också det där med att hinna gå till frisören är knepigt att hinna få in i vardagen? Passa då på och droppa in hos fantastiska Evelina och Camilla från Junkstyle som är med oss under dagen för barnklippning eller enklare styling! Kostnadsfritt och kravlöst- med några av Sveriges bästa frisörer!

Var är bus-Alfons?

Teater med tal och tecken.

Tid: 13:00

En familjeföreställning om förändringar med tal och tecken efter Gunilla Bergströms bok om Alfons Åberg. Text och musik: Gunilla Bergström och Georg Riedel. Medverkande: Saga Björklund Jönsson från teaterensemblen vid Alfons Åbergs Kulturhus.

Kulturhus
Familjedag 10 juni

Glassdamm med Lejonet och Björnen

Tid: 12-14

Tänk dig en fiskdamm fast med glass.
En glassdamm! Bättre än så blir det nog inte (om du frågar barnen). Göteborgs godaste glassföretag Lejonet och Björnen fixar det!

Skaparverkstad med Röda Sten Konsthall

Tid: 11-15

Upptäck känslan av att skapa i nya material. Kanske utforma en egen fotoram? Pyssla och skapa är oftast kul, men ännu roligare blir det med proffs på plats. Därför kommer verkstaden att ledas av Röda Sten Konsthalls pedagoger, som annars håller till i konsthallens Ung & Skapande-verkstad.

Röda sten

Picknick med Our Normal

Tid: 11-15

Our Normal är en mötesplats för alla familjer och alla olika funktionsvariationer. Här är alla lika olika och här finns vi till för varandra. För att dela erfarenheter, inspirera och lära av varandra. På ournormal.org knyter du nya familjekontakter men just idag knyter du dem nya kontakterna på en picknick-filt!

Vi bjuder på saft och bullar - ta med egen picknick-filt och mat som ni önskar!

Frågor och svar

Här har vi samlat lite frågor och svar om familjedagen som ger dig all information ni behöver. Här hittar du även länken för att boka fotograferingen. Varmt välkomna!

Läs mer & boka