Familjedag med Our Normal

Den 10 juni bjöd Our Normal in till vår första familjedag, i Trädgårdsföreningen i centrala Göteborg. En dag för att fika, leka och bara vara. För att knyta nya kontakter. Och för att umgås helt kravlöst.

Programmet fylldes av gratis aktiviteter för stora som små; glassfiskdamm, hårstyling, familjefotografering, teckentolkad teater, skaparverkstad, fika och lek.

Nedan hittar ni länkar till alla fantastiska bilder från eventet!

Mingelfotografering - Minna Ridderstolpe

Fotograf Minna Ridderstople var med oss och fotade mingelbilder under hela dagen! Minnas bilder kan ni hitta nedan.

Till bilderna

Familjefotograferingen - Stig Albansson

Fotograf Stig Albansson fotograferade familjerna i den för tillfället specialbyggda studion i Lagerhuset. På knappen nedan kan ni läsa Stigs blogginlägg om dagen, och se utvalda bilder från fotograferingarna.

Till bilderna och blogginlägg

Tack alla som gjorde dagen fantastisk!

Först och främst; tack alla familjer som var med och skapade en fantastisk stämning!

Tack också till alla sponsorer, finansiärer och volontärer. Det hade aldrig varit möjligt utan er! Ett särskilt tack vill vi rikta till Stig Albansson (familjefotograf), Saga Björklund Jönsson från teaterensemblen vid Alfons Åbergs Kulturhus, Evelina och Camilla från frisersalongen Junkstyle, pedagogerna Sara och Malin från Ung och skapandeverkstaden på Röda Sten Konsthall, Göteborgs godaste glassföretag Lejonet och Björnen samt Templar events som sponsrade med eventprylar!

En helt normal familjedag!

I första hand är Our Normal en digital mötesplats. Här knyter vi kontakter, ställer frågor, stöttar varandra och öppnar dörrar till nya bekantskaper. Den 10e juni tog vi samma förhållningssätt och inställning med oss och flyttade ut den till picknickfiltarna i parken. Tack alla som var med och gjorde det till en fantastisk, brokig, rolig och skön dag!

Samarbetspartners & finansiärer

Bli del av en stöttande gemenskap!

Att skapa en profil på Our Normal är enkelt och helt kostnadsfritt. Profilsidorna är enbart synliga för andra medlemmar. Bli en del av gemenskapen för att kunna ta nya kontakter och finnas där för andra familjer!

Läs mer

Missa aldrig en nyhet från oss

Ange din e-postadress för att få vårt nyhetsbrev. (Vi lovar att bara skicka nyhetsbrev lagom ofta! Du kan enkelt avsluta din prenumeration när du vill.)