Opprett familieprofil

Så hyggelig at du ønsker å bli en del av Our Normal, en møteplass for helt normale familier. Opprett en profil og begynn å fortelle om deres familie!

Opprett en konto med e-post

Velg et passord for brukerkontoen din. Det må ha minst sju tegn.

Opprett en konto med Facebook eller Google

Vi kommer ikke til å dele informasjon på din Facebook- eller Google-profil, og den eneste informasjonen vi henter, er brukeropplysninger for å håndtere pålogging. Send e-post info@ournormal.org hvis du har spørsmål om påloggingen din!

Vi arbetar för att skapa en trygg och välkomnande webbplats där alla möts med respekt och omtanke. Vi tillåter inga former av stötande eller diskriminerande innehåll och förbehåller oss rätten att avsluta konton som inte följer våra Användarvillkor med omedelbar verkan. Genom att registrera dig godkänner du Användarvillkoren och Sekretesspolicyn. På den inloggade delen ansvarar du själv för vad du skriver. Vi delar inte någon form av personlig information med tredje part, och din e-post blir ej synlig för andra användare. Det som blir synligt för andra användare är den information du själv väljer att öppet dela i din profilpresentation. Läs mer om hur vi samlar in och hanterar data via generelle brukervilkår og Integritetspolicy.