Skapa familjeprofil

Vad kul att du vill bli en del av Our Normal, en mötesplats för helt normala familjer. Skapa en profil och börja berätta om er familj!

Skapa konto med mail

Välj ett lösenord för ditt användarkonto. Det måste ha minst sju tecken.

Skapa konto med Facebook eller Google

Vi kommer inte att dela någon information på din Facebook- eller Googleprofil, och den enda information vi hämtar är användaruppgifter för att hantera inloggning. Maila info@ournormal.org om du har någon fråga om din inloggning!

Vi arbetar för att skapa en trygg och välkomnande webbplats där alla möts med respekt och omtanke. Vi tillåter inga former av stötande eller diskriminerande innehåll och förbehåller oss rätten att avsluta konton som inte följer våra Användarvillkor med omedelbar verkan. Genom att registrera dig godkänner du Användarvillkoren och Sekretesspolicyn. På den inloggade delen ansvarar du själv för vad du skriver. Vi delar inte någon form av personlig information med tredje part, och din e-post blir ej synlig för andra användare. Det som blir synligt för andra användare är den information du själv väljer att öppet dela i din profilpresentation. Läs mer om hur vi samlar in och hanterar data via användarvillkoren och sekretesspolicyn.