3 juli, 2018

När vi planerade för Our Normal’s första familjeevent visste vi ganska väl hur vi ville ha det; avslappnat, kul, varierat, chans att umgås, möjlighet till det lilla extra i vardagen. Och fint väder!

Att alla dessa punkter skulle infrias vågade vi knappast hoppas på. Men precis så blev det! Och framför allt är det tack vare alla grymma familjer som kom och var med. Tack vare er blev det precis sådär avslappnat och härligt som vi nätt och jämt vågat drömma om.

Med familjefotografering, hårstyling, glassfiskdamm, teckentolkad teater, kreativ skaparverkstad, picknick och såpbubbeldisco på programmet hoppas vi att alla som kom kände att det finns något för alla. För föräldrar, barn, syskon, vänner och bekanta!

Vi är så glada för alla hejarop och att det verkade som att många hade en skön dag. Och vi hoppas vi ses igen!

Tills dess vill vi gärna dela med oss av de fina bilder som dokumentärfotograf Minna Riddarstolpe tog under dagen. Hon är en fena på att fånga stunderna, känslorna och brokigheten i vardagen. Livet helt enkelt. Därför är vi superglada för att hon var med oss under dagen och förevigade den. Bilderna nedan har hon tagit.

Vill ni ha en högupplöst kopia av en bild där ni/ert barn finns med? Hör av er till oss på info@ournormal.org så ordnar vi det!
Vill ni att vi tar bort någon bild där ni/ert barn finns med? Då ordnar vi så klart det också.

Slutligen vill vi passa på att återigen tacka de som gjorde dagen möjlig. Stig Albansson (familjefotograf), Saga Björklund Jönsson från Alfons Åbergs Kulturhus, Evelina och Camilla från Junkstyle, Sara och Malin från Röda Sten Konsthall, det godaste glassföretaget Lejonet och Björnen, eventföretaget Templar events, VGR, Arvsfonden och alla fantastiska volontärer! TACK!

Bilder från Our Normal Familjedag, Trädgårdsföreningen Göteborg, 10 juni 2018.
Klicka på första bilden för att förstora och bläddra i galleriet.

Bli del av en stöttande gemenskap!

Att skapa en profil på Our Normal är enkelt och helt kostnadsfritt. Profilsidorna är enbart synliga för andra medlemmar. Bli en del av gemenskapen för att kunna ta nya kontakter och finnas där för andra familjer!

Läs mer

Missa aldrig en nyhet från oss

Ange din e-postadress för att få vårt nyhetsbrev. (Vi lovar att bara skicka nyhetsbrev lagom ofta! Du kan enkelt avsluta din prenumeration när du vill.)
Our Normal