8 december, 2022

Vi bjuder återigen er familjer i våra nätverk att vara med och fira Lucia tillsammans, fast på håll. Detta genom en digital sångstund med lucia- och julsånger!

Eventet anordnas av Our Normal tillsammans med öppna förskolan TilLiten (som drivs av Bräcke diakoni) som båda arbetar för att ge familjer med barn med funktionsvariationer fler chanser att knyta kontakter och mötas.

Dag: Söndagen den 11 december
Tid: 10.30
Länk till eventet på Facebook finns här.

Fantastiska Lina Bjarnegård Carlsson, logoped från öppna förskolan TilLiten leder teckensången. Här kan du ladda ner pdf med de sånger vi ska sjunga så att du kan öva i förväg!

Om ditt barn har en önskesång så skicka ett mail till info@ournormal.org och berätta vilken det är och vad ditt barn heter.
Så leta fram era Luciakläder och haka på!
Zoom -länk till eventet: https://us06web.zoom.us/j/82972082683

Zoom går att använda i valfri web-läsare, men oftast funkar det bättre om man först laddat ner zoom-appen. Klicka på länken ovan för att komma direkt till mötet. Är det första gången du deltar i ett Zoom-möte kan du förbereda dig genom att läsa kapitlet “Första gången du är med på ett Zoom-möte” på denna sida.

Vi ser fram emot att ses och sjunga tillsammans!

Vi tecknar och sjunger luciasånger tillsammans

Bli del av en stöttande gemenskap!

Att skapa en profil på Our Normal är enkelt och helt kostnadsfritt. Profilsidorna är enbart synliga för andra medlemmar. Bli en del av gemenskapen för att kunna ta nya kontakter och finnas där för andra familjer!

Läs mer

Missa aldrig en nyhet från oss

Ange din e-postadress för att få vårt nyhetsbrev. (Vi lovar att bara skicka nyhetsbrev lagom ofta! Du kan enkelt avsluta din prenumeration när du vill.)
Our Normal