Our Normal drivs som en ideell förening och plattformen har möjliggjorts genom bidrag inom social innovation. För att säkerställa fortsatt stabilitet kommer arbetet drivas med fortsatt kombination av ideella krafter samt bidrag, donationer och sponsring. Samarbetspartners ges dock inte under några omständigheter tillgång till den privata information som delas på familjeprofilsidorna. Du kan läsa mer om hur detta regleras i våra Användarvillkor och vår Sekretesspolicy.

Förhoppningsvis kommer vi i framtiden kunna erbjuda ett visst urval av relevanta tjänster eller produkter om sådana önskemål finns från användarna. Our Normal är dock först och främst en kontaktsida och inte en marknadsplats.

Bli del av en stöttande gemenskap!

Att skapa en profil på Our Normal är enkelt och helt kostnadsfritt. Profilsidorna är enbart synliga för andra medlemmar. Bli en del av gemenskapen för att kunna ta nya kontakter och finnas där för andra familjer!

Läs mer

Missa aldrig en nyhet från oss

Ange din e-postadress för att få vårt nyhetsbrev. (Vi lovar att bara skicka nyhetsbrev lagom ofta! Du kan enkelt avsluta din prenumeration när du vill.)