Our Normal arbetar dedikerat med datasäkerhet, och tar frågan om personlig integritet på internet på stort allvar. All information mellan dig och våra servrar är krypterad via SSL-certifikat (Secure Socket Layers), och den enda unika informationen kring dig som användare som vi samlar in är uppgifter för att registrera ett konto (mail och lösenord). I övrigt väljer du själv i vilken utsträckning du delar med dig av personliga uppgifter på din profilsida. Vi delar under inga omständigheter med oss av personlig medlemsinformation till någon tredje part.

Samtidigt är det bra att tänka på att information som delas öppet på internet i större forum aldrig kan anses vara 100 % säkert – så tänk på vilken information du delar med dig av. Vi som grundat Our Normal vet att behovet av att kunna dela frågor med varandra mellan familjer är stort, men att kunna göra det i mindre privata forum ofta är att föredra före större öppna forum. Genom att tjänsten gör det möjligt för familjer att hitta och kunna kontakta varandra en-och-en är vår förhoppning att uppmuntra till kommunikation och samtal i mindre grupper och fler möten i privata sammanhang helt enkelt!

Bli del av en stöttande gemenskap!

Att skapa en profil på Our Normal är enkelt och helt kostnadsfritt. Profilsidorna är enbart synliga för andra medlemmar. Bli en del av gemenskapen för att kunna ta nya kontakter och finnas där för andra familjer!

Läs mer

Missa aldrig en nyhet från oss

Ange din e-postadress för att få vårt nyhetsbrev. (Vi lovar att bara skicka nyhetsbrev lagom ofta! Du kan enkelt avsluta din prenumeration när du vill.)