Särskilda behov och förmågor avseende motorik, kommunikation, inlärning och/eller koncentration?
En specifik funktionsvariation som avser t.ex. synnedsättning, hörselnedsättning, Cerebral pares, Downs syndrom, kromosomavvikelse, muskelsjukdom, Dravets syndrom, Williams syndrom, Autism, Asperger, Epilepsi, Intellektuell funktionsnedsättning, Rörelsenedsättning, ADHD? Eller något annat som är det normala i just er familj?

För att indikera den funktionsvariation som ni har erfarenhet av i er familj finns möjligheten att antingen beskriva i mer övergripande termer eller mer specifikt. Som familj väljer ni själva på vilken nivå ni vill göra beskrivningen, men värt att tänka på är att ni blir upptäckbara, och kan vara ett stöd för, fler andra familjer ju mer specifika ni är.

Bli del av en stöttande gemenskap!

Att skapa en profil på Our Normal är enkelt och helt kostnadsfritt. Profilsidorna är enbart synliga för andra medlemmar. Bli en del av gemenskapen för att kunna ta nya kontakter och finnas där för andra familjer!

Läs mer

Missa aldrig en nyhet från oss

Ange din e-postadress för att få vårt nyhetsbrev. (Vi lovar att bara skicka nyhetsbrev lagom ofta! Du kan enkelt avsluta din prenumeration när du vill.)