15 februari, 2017

Handiscover är den första bokningssajten för anpassade semesterboenden. Sebastien som är grundare till tjänsten berättar om vad som är viktigt för dem som familj när de ska ut och resa.

Vad är Handiscover?

Handiscover är den första community-baserade bokningswebbplatsen för semesterboende anpassat för personer med begränsad rörlighet. Kärnan är ett klassificeringssystem i tre nivåer som gör det möjligt för användare att välja boende baserat på deras grad av fysisk funktionsnedsättning.

Vilken är den bästa resa som ni som familj gjort tillsammans?

Sydafrika helt klart för den härliga mix av äventyr, kultur, god mat och så klart värmen. Som vår son Teo sa när vi landade, ”här är det varmt och skönt, här mår jag bra”!

Vad var så bra med den?

Sydafrika har modern infrastruktur så vid sidan safari och äventyr så känner man sig trygg med läkare och sjukhus om man blir sjuk. Vi älskar Cape Town med mixen av Afrika, Indien och Europa. Blanda storstad med sina coola ställe och stranden med bad och lek i vågorna. Våra barn älskar att leka i vågorna …trots hajarna där ute!

Porträtt på Sebastian som grundat Handiscover
Sebastien – Handiscover

Vilka typer av tips vill ni gärna ha när ni planerar en resa?

På Handiscover försöker vi samla och skriva reseguider om de flesta destinationer vi har men man önskar alltid mer personlig information. Framförallt tips som är anpassade till just oss, helst från familjer med liknande situationer, annars blir det inte så relevant. Där ingår trevliga ställen att gå och fika/äta, aktiviteter man kan göra på plats som fungerar för oss som reser med barn i rullstol i vart fall.

Var drömmer ni om att resa ihop i framtiden?

Vi har drömmen att cruisa längst USA västkust från Oregon ner till Baja California i en husbil, det är vår sons stora önskan att åka runt och bo i husbilen!

Läs mer om Handiscover här.

Bli del av en stöttande gemenskap!

Att skapa en profil på Our Normal är enkelt och helt kostnadsfritt. Profilsidorna är enbart synliga för andra medlemmar. Bli en del av gemenskapen för att kunna ta nya kontakter och finnas där för andra familjer!

Läs mer

Missa aldrig en nyhet från oss

Ange din e-postadress för att få vårt nyhetsbrev. (Vi lovar att bara skicka nyhetsbrev lagom ofta! Du kan enkelt avsluta din prenumeration när du vill.)
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!