13 februari, 2024

Till alla Our Normals mor- och farföräldrar: vill du arbeta för ett bättre samhälle för ditt barnbarn?

Sedan 2017 har Our Normal verkat som en positiv och öppen mötesplats för familjer som har barn med olika funktionsvariationer. Via vår hemsida och våra events har man kunnat dela sin vardag, hitta vänner och ta del av både berättelser från familjers olika vardag och tips om hur utmaningar för familjer som våra kan belysas och hanteras.

Tack vare det stora antal familjer över hela Sverige som är del av Our Normal och allas generösa delande av erfarenheter har vi kunnat påverka olika aktörer i samhället för att motverka ett samhälle som delar in, särskiljer och därmed exkluderar.

Vi vill göra mer. Vi vet att förändring är möjlig men att den ofta hindras av okunskap eller för snäva perspektiv. Vi vet också att det inte är fler utredningar som behövs, utan konkreta lösningar som vilar på vår kunskap om vardagen. Som styrelseledamot i Our Normal bidrar du till att driva denna förändring.

När vi nu utökar vår styrelse söker vi dig som är villig att lägga tid på att öppna dörrar, söka finansiering, skapa kontakter och uppmärksamhet för Our Normals arbete. Vi välkomnar särskilt erfarenhet från media, politik, entreprenörskap. Styrelsearbetet sker primärt via digitala möten en gång i månaden. En gång om året ses vi fysiskt i Göteborg.

Our Normal är en icke-vinstgivande organisation och inget arvode utgår för styrelsearbetet (pro-bono). Vi söker dig som har tid att engagera dig och gärna lägger tid på att bidra till att skapa en bättre värld för Our Normals många familjer.

Vi tror att du är mor- eller farförälder till ett barn eller ungdom med en funktionsvariation. Vi söker även föräldrar med egna erfarenheter och intresse av styrelseuppdraget (men vet att tiden ibland kan vara knapp och därför utökar vi nu vårt sökande).

Skriv gärna några rader till oss på jenny@ournormal.org så kontaktar vi dig.

Den nya styrelsen väljs in vid årsstämma i mitten av april.

En skylt med texten Turn ideas into reality"

Bli del av en stöttande gemenskap!

Att skapa en profil på Our Normal är enkelt och helt kostnadsfritt. Profilsidorna är enbart synliga för andra medlemmar. Bli en del av gemenskapen för att kunna ta nya kontakter och finnas där för andra familjer!

Läs mer

Missa aldrig en nyhet från oss

Ange din e-postadress för att få vårt nyhetsbrev. (Vi lovar att bara skicka nyhetsbrev lagom ofta! Du kan enkelt avsluta din prenumeration när du vill.)
Our Normal